Bir web sitesi yaptırmak istiyorum maliyeti ne olur? : Bir web sitesi yaptırmak bir bina yapmaya benzer. Bir bina bir çok biçimde yapılabilir. 2 katlı standart bir biçimde de olabilir (ki web sitenizde standarttan daha çok şey istiyorsanız bunun için aldığınız hizmet sizin için uygun olmaz) 50 katlı bir plaza da olabilir (ki bunun için ücret yüksek gelir). Kısaca her ikisinin inşaası arasında uçurum diyebileceğimiz fiyat farkı bulunur. BİLÇAĞ olarak profesyonel çalışmalarımızda ücretlendirme politikamız harcanan zaman, uygulanan teknoloji, iş sonrası ortaya konacak verimlilikle alakalıdır. Özetle şunu söylemeliyiz binlerce yatırım yaparak önemsediğiniz işiniz için web sitesi yaptırmak istiyorsanız ince eleyip sık dokumalı size en uygun olanı ortaya sağlıklı dökebilmemiz için Teklif Talep Formunu doldurmalısınız. Böylelikle adil bir fiyatlandırma ve bizleri direkt sonuca götürebilecek bir proje planı ortaya koyabiliriz.
Web sitemi size yaptırdım diyelim kendim güncelleyebilir miyim? : Elbette kendiniz de güncelleme yapabilir yada güncellemeler için bizden profesyonel yardım alabilirsiniz.
Web sitesi açmak istiyoru fiyatlar çok farklı ve değişken? Neden? : Altyapı içi harcanan ücretler bir çok firma için ortalama eşittir. Fakat fiyat farkları hedef kitle belirlenmesi, satış stratejisi ve çoğunlukla en önemlisi hizmetin niteliği ile iniltilidir. Bir internet sunucusu üzerinde bir çok web sitesi barındırılabilir fakat optimum değer aşılırsa maliyet düşeceği gibi tüm hizmet alan kişilerinde hizmet kalitesi düşer ve sorunlar yaşanır. Bir web sitesi yaptırmak ciddi bir iştir ve düşük bir fiyatlandırma ile verilecek hizmetten şüphe edilmelidir. BİLÇAĞ olarak fiyatlandırmamız optimum fiyat/performans dengesindedir.